Kan du gøre det nemt, at nå en masse i julen?

Opdateret: 20. dec. 2019Fridagene er lige om hjørnet for de fleste. Er du en af de heldige?


Med fridage i sigte, familiehygge, madprojekter, gaveræs, julefrokoster, samt at få hverdag og arbejdet til at køre indtil det hele starter, der er mange ender, der skal gå op for de fleste i disse dage.


Gør det nemmere for dig selv med disse få konkrete råd til en mindre stresset jul. 


1: Optimer din tid. 


Du fylder nok møder i kalenderen, men gør du det sammen med din træning, indkøb af gavepapir og pauser?

Det lyder banalt, men faktum er, at sætter vi tid af i kalenderen, er der større chance for vi får nået det hele. OG det ville ikke være et stressende faktum, der dukker op hos dig på ubelejlige tidspunkter. Hvis det gør, kan du med ro parkere det, fordi det er står i kalenderen, så du kommer til det senere.


En anden god måde at stresse af ved hjælp af sin kalender er, at indsætte pauser. Book en pause til dig selv i kalenderen, det vil være med til at holde dig kørende hele dagen.


Mange af os er også tidsoptimister. Det hænger fx. ofte sammen med relationen til vores kollegaer, business partnere, kunder osv. Hvis en rigtig god kollega spørger dig om hjælp, er der større chance for at du rammer skævt i tidsplanlægningen.

Spørger du en 3. part, så får du et mere realistisk billede af hvor lang tid du skal sætte af til opgaven.


2: Gør brug af coworking


Ved at sparre med andre, kan du blive klogere på hvordan du bedst muligt kommer igennem dine opgaver.


Hvis du laver en to-do liste, når du så altid alt på din liste? Nej, det gør vi heller ikke.

Men tal med andre i samme situation som dig om prioritering og planlægning. Der er ingen one size fits all, men flere input og vinkler på en problematik du oplever, vil give mere inspiration og gøre dig klogere.


3: Få gode vaner


Mange siger vi skal gøre noget 30 gange, før det bliver en vane. Det kræver altså tid og engagement.

De ting du vil gøre til en vane skal altså helst være noget du har lyst til.  Men vi kender alle til at starte motiveret ud, men hvad sker der når det hele går skævt eller bliver tungt?


Skriv ned hvad MÅLET med vanen er, så du kan have fokus på det, frem for selve vanen.


4: Vær ærlig overfor dig selv.


Det er okay at sige fra og det er okay, at have fokus på det der er vigtigt for dig. 


Gaver er stadig gaver, selvom de er pakket ind i et gammelt tørklæde (også mere bæredygtigt). Du dør ikke af at melde fra til en julefrokost eller rykke et møde, hvis tingene bliver for presset. Vær ærlig med dig selv og dem du arbejder sammen med, det giver meget mere for alle parter.


Som medlem hos Exoffice gør vi det nemt for dig, at få gjort de ting du prioriterer. 


Vil du fx. gerne træne om morgenen inden arbejde, har vi fine badefaciliteter og mulighed for håndklæde og shampoo, så du ikke skal rende rundt med et vådt håndklæde i tasken hele dagen. 


Vil du gerne have fred, ro og mulighed for at zone ud - er vores business lounge perfekt til dig. Der er magasiner, dagens aviser, kaffe, te og ro.


Har du en deadline og har brug for ikke at blive forstyrret eller distraheret, kan du bruge vores åbne workspaces, vores enkeltmands båse, eller vores telefon lænestole.


Vil du netværke og snakke med andre om din virksomhed, dine planer og tanker, så tag en snak over en kaffe i lounge området. Eller kom til nogle af vores medlemsarrangementer, som inkluderer en morgen med morgenmad, eller en eftermiddag med drinks.

55 visninger1 kommentar
  • Grå LinkedIn ikon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2019 Exoffice